14 Kasım 2014 Cuma

Berduş Meyhane - Berduş Club | Trio Mimarlık

 
İzmir eğlence hayatına Trio Mimarlık’ tan bir imza daha..
 
İzmir’ in gece hayatına yılların deneyimli ismi Tibet Özer yepyeni bir mekan kazandırdı. Son yılların tercih edilen eğlence kültürü meyhane ile, gece klubünü, tek bir isim altında birleştirdi. Food & beverage alanındaki tasarımları ile tanıdığımız Trio Mimarlık,  Berduşşş Club ve Berduşşş Meyhane konsepti ile eğlence sektöründe de ses getireceğe ve akıllarda yer edeceğe benziyor.
Trio Mimarlık’ ın başarılı  ortakları Mimar Selin Ok ve Mehlika Mıhoğlu ‘’Berduşşş Club tasarımımızın çıkış noktası ışık ve ışık oyunlarıydı, tüm mekanda gerek duvar kağıdı gerekse diğer malzemeler ışığın etkisiyle bambaşka renklere ve dokulara bürünüyor. Bu da mekana dinamizm kazandırıyor.
Club girişinde çok özel bir dekorasyon sizi karşılıyor ve eğlenmek istediğiniz alana doğru yönlendiriyor. Daha girer girmez sizi büyüleyen tasarımı ile bir sonraki adımı merak ettiriyor.
Merdivenlerden çıktığınızda capcanlı renkli bir mekana adım atıyorsunuz. Gelen misafirlerin kendilerini özel hissedecekleri özel localar bu projemizde de var. Localarımız farklı renk ve şekillerde, fuşya renkte tasarladığımız taht localarımız yüksek oturmaları ile mekana hakimiyet sağlarken, hardal yuvarlak localarımız rahatına ve keyfine düşkün olanlar için bir alternatif sağlıyor.
Berduşşş Meyhane bölümünde ise, taş duvarların doğal ve ihtişamlı havası sizi bir anda başka bir zaman dilimine götürüyor,
Turkuaz ve dorenin muhteşem uyumunu mekanın her yerinde kullandık. İddialı ve ışıltılı sahne tasarımımızı büyük bir avize ile vurguladık, tavandaki görseller, duvarlardaki aynalar, localarda kullandığımız kumaşlar hepsi mekanın doğal dokusuna uyum sağlarken bir yandan da mekandaki eğlenceyi ve coşkuyu pekiştiriyor.. ‘’ şeklinde mekanı tanımlıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder